Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

O společnosti

Moje vize

"Důvěra, poctivost, osobní přístup a profesionalita"

 

Téměř 15 let jsem se realizovala v různých manažerských pozicích v oblasti správcovství nemovitostí, zprostředkovatelské a realitní činnosti. Při této příležitosti jsem tzv. na vlastní kůži poznala, jak fungují a na čem jsou založeny klientské přístupy jednotlivých společností a postupně jsem si vytvářela svůj osobitý obraz a představu ideálně fungujícího realitního trhu, kterou jsem dovršila založením vlastní společnosti MEERA  REALITY.

Vím, že jdou věci dělat jinak a velice ráda změním Váš pohled na oblast realit.

S mými klienty mám velmi upřímné a mnohdy přátelské vztahy, které přetrvávají i po realizaci prodeje jejich nemovitosti, přičemž mě rádi doporučují mezi svými známými, rodinou a přáteli.

Ve společnosti MEERA  REALITY se potkáte s osobním přístupem, naprostou otevřeností, důvěrou a respektem.

Při našem úvodním setkání si vyslechnu Vaše přání a představy, na základě, kterých Vám připravím podrobný návrh jednotlivých kroků a strategii prodeje Vaší nemovitosti. Budou Vám nabídnuty profesionální služby na míru Vašich představ s respektem k situaci, ve které se nacházíte.

Celým procesem Vás od počátku až po předání nemovitosti novým majitelům krok za krokem provedu nebo prostě přenecháte veškeré starosti mně a potkáme se až při podpisu smluv s právníkem a při předání nemovitosti.

Důvod, proč Vám dokážu empaticky naslouchat, poradit a uskutečnit vše potřebné na Vaší cestě k novému domovu je, kromě mých odborných znalostí, také vlastní nenahraditelná zkušenost s prodejem a koupí vlastního bytu či domu. Hříčkou osudu (studiem, změnou zaměstnání, opakovaným vytopením při povodních, rozvodem..) jsem se totiž ve svém dosavadním životě již celkem 14x byla nucena přestěhovat a změnit bydliště 😊. A jsou to právě tyto situace a zkušenosti, které nelze „předat“, pokud je člověk sám neprožije. Myslím, že to jsou zrovna ty důvody, proč se dokážu v cítit do Vašich potřeb, poradit Vám v různých situacích a to i těch nestandardních. Spolu najdeme nejvhodnější řešení a způsob realizace na cestě k Vašemu novému domovu.  

Samozřejmou součástí nabízených služeb naší společnosti jsou profesionální právnické služby advokátní kanceláře, dále finanční poradenství od kolegů, kteří pracují v oboru více jak 20 let a mají opravdu skvělé možnosti a navázanou spolupráci v jednotlivých peněžních ústavech a bankách. Budou se Vám se vší precizností individuálně věnovat a nabídnou tu nejlepší pomoc a možnost financování Vaší nemovitosti za nadstandardních podmínek na trhu. Pro prezentaci Vaší nemovitosti udělám maximum, s profesionálním kameramanem připravíme videoprohlídku, 3D scan, nebo vizualizaci, případně video-staging. V jiných případech možná rádi využijete služeb odhadce nemovitostí,  projektanta, designéra, geodeta a dalších profesí, které nás mohou při realizaci prodeje potkat.

Mou odměnou je Vaše spokojenost a pozitivní reference ve formě doporučení Vašim známým, rodině a přátelům.

Těším se na osobní setkání s Vámi na Vaší nemovitosti nebo po domluvě v kanceláři v Brně, Kroměříži, Zlíně nebo v Kunovicích u Uherského Hradiště. MEERA REALITY je tu zejména pro klienty v regionu Olomouckého, Jihomoravského a Zlínského kraje, ale jsme připraveni i na Vaše individuální přání a požadavky v celé ČR.

Certifikáty

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Pozemky

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci