Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

SDĚLENÍ O ZPRACOVÁVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ing. Šárka Horná, MEERA REALITY, se sídlem 760 01 Zlín, nám. T. G. Masaryka 1281, IČ 63679841, datová schránka ID: n38x8cy

provozující realitní kancelář (dále jen realitní kancelář), jakožto správce osobních údajů, Vás tímto informuje o způsobu zpracování osobních údajů v souvislosti s poskytováním služeb realitní kanceláře a o Vašich právech v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Budete-li realitní kancelář kontaktovat, ať už prostřednictvím těchto webových stránek, emailem, telefonicky nebo osobně s žádostí o poskytnutí služeb, může po Vás realitní kancelář za účelem poskytování realitních služeb požadovat zejména tyto osobní údaje: jméno a příjmení, datum narození, rodné číslo, bydliště, číslo průkazu totožnosti, email, telefonní číslo.

Realitní kancelář se zavazuje se, že bude Vámi poskytnuté osobní údaje zpracovávat v souladu s právními předpisy, především se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.

Realitní kancelář je oprávněna osobní údaje předat těmto příjemcům: spolupracujícím realitním makléřům, spolupracujícím advokátům za účelem vyhotovení smluv souvisejících s realitní činností a správci softwaru, ve kterém jsou osobní údaje zpracovávány.

 

V případě poskytnutí osobních údajů berete na vědomí, že máte zejména tato práva:

 

Právo na přístup k osobním údajům znamená, že máte právo od realitní kanceláře získat informace o tom, zda zpracovává Vaše osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. Máte také právo, aby realitní kancelář bez zbytečného odkladu opravila na Vaši žádost nepřesné osobní údaje, které se Vás týkají. Neúplné osobní údaje máte právo kdykoli doplnit.

 

Právo na výmaz osobních údajů představuje povinnost realitní kanceláře zlikvidovat osobní údaje, které o Vás zpracovává, pokud o to požádáte.

Právo, aby realitní kancelář v případech stanovených právními předpisy omezila zpracování Vašich osobních údajů. Proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech realitní kanceláře, třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, máte právo kdykoli vznést námitku.

Právo na přenositelnost údajů Vám dává možnost získat osobní údaje, které jste realitní kanceláři poskytl(a), v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje můžete následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je realitní kancelář a jiný správce předali mezi sebou.

V případě, že budete jakkoli nespokojen(a) se zpracováním svých osobních údajů prováděným realitní kanceláří, můžete podat stížnost přímo realitní kanceláři, nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů.

V případě uplatnění výše uvedených práv se mohu ve věci ochrany mých osobních údajů obrátit přímo na realitní kancelář, a to telefonicky na telefonní číslo 739001124, písemně na adresu: Ing. Šárka Horná, se sídlem 760 01 Zlín, nám. T.G.Masaryka 1281, nebo elektronicky na emailovou adresu: info@meerareality.cz nebo do datové schránky ID: n38x8cy

Více informací o právech je k dispozici na internetových stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů: (https://www.uoou.cz/6-prava-subjektu-udaj/d-27276).

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Pozemky

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci